خرما خشک مشکی از میوه های خشک خرما است. عکس: مزارع بروکت محتویات: فواید خرما خوردن خرما برای بهترین اثر خرما میوه های مغذی و شیرین خرما است که گرمای خورشید جنوب را جذب می کند.
خرما به شکل میوه های خشک به دست ما می رسد، اما میوه ها هنگام خشک شدن، خواص مفید خود را از دست نمی دهند، ویتامین ها، مواد معدنی و سایر مواد فعال زیستی را به شکل قابل دسترس متمرکز می کنند، در حالی که سبک می شوند و برای حمل و نقل در فواصل طولانی راحت می شوند.
میوه های خرما می توانند گرسنگی را به سرعت و به طور موثر برطرف کنند – به همین دلیل است که در قدیم مسافران قبل از سفرهای طولانی آنها را ذخیره می کردند.
افسانه ای وجود دارد که خرما حاوی تمام ویتامین ها و مواد معدنی لازم برای سلامتی و زندگی کامل است، بنابراین می توانید خرما را به تنهایی بدون آسیب رساندن به تندرستی خود بخورید، فقط میوه های خشک را با آب تمیز بنوشید.
علم مدرن خواص خرما (lat. Phoenix dactylifera، eng. Medjool Date) را بالا و پایین مورد مطالعه قرار داده است، بنابراین ما اکنون از ترکیب شیمیایی، ارزش غذایی، ویژگیهای تأثیر میوههای خرما بر بدن در درمان برخی بیماریها اطلاع داریم.
بیماری ها مشخص شد که چه کسانی می توانند برای حفظ سلامتی و درمان بیماری ها خرما بخورند و چه کسانی فقط می توانند توسط آن آسیب ببینند (مثلاً دیابتی ها).
فواید خرما البته، آنها در تحقیقات خود موفق به تحقیق در کشورهایی شده اند که خرما به همان شیوه رشد بیدانه و درخت سیب ما هند، عربستان سعودی، مصر همه این کشورها علاقه زیادی به مطالعه کامل و قابل اعتماد دارند.
تاریخ. به عنوان مثال، محققان مصری ادعا می کنند که خرما به دلیل خواص آنتی اکسیدانی، ضد التهابی و ضد توموری برای درمان فرآیندهای التهابی، تومورهای خوش خیم و بدخیم مفید است.
خرما سرشار از فیبر غذایی (فیبر) است که آن را به محصولی ارزشمند برای پیشگیری و درمان مشکلات گوارشی تبدیل می کند. 100 گرم خرما حاوی 20 درصد فیبر مورد نیاز روزانه (30 تا 40 گرم در 1000 کیلو کالری) است.