پسته اکبری آب خندان باعث مسمومیت و مرگ چندین نفر شد

برای جلوگیری از اکسید شدن اسیدهای چرب موجود در پسته اکبری آب خندان، پسته را در ظرف دربسته در یخچال در دمای 40 درجه فارنهایت (4 درجه سانتیگراد) تا 1 سال نگهداری کنید.

در دمای اتاق 68 درجه فارنهایت (20 درجه سانتیگراد)، آنها باید در یک محیط خشک نگهداری شوند و چندین ماه دوام خواهند داشت.

بنابراین، گنجاندن یک مشت پسته یک میان وعده طعمی است که ممکن است در چارچوب یک رژیم غذایی سالم فواید سلامتی را به همراه داشته باشد.

مطالعات اپیدمیولوژیک و بالینی نتایج مثبت مربوط به مصرف آجیل درختی را نشان داده است. در اینجا، ما تولید، مواد مغذی، ترکیبات فیتوشیمیایی و روندهای تحقیقاتی نوظهور در مورد مزایای سلامتی مغز پسته (Pistacia vera L.) را بررسی می کنیم.

پسته

پسته منبع خوبی از پروتئین، فیبر، اسیدهای چرب تک غیراشباع، مواد معدنی و ویتامین ها و همچنین کاروتنوئیدها، اسیدهای فنولیک، فلاونوئیدها و آنتوسیانین ها است.

پلی فنول های موجود در پسته نقش مهمی در اثر آنتی اکسیدانی و ضدالتهابی دارند، همانطور که در شرایط in vitro و in vivo از طریق مطالعات حیوانی و آزمایشات بالینی نشان داده شده است.

پتانسیل ضد میکروبی و ضد ویروسی پلی فنول های پسته نیز ارزیابی شده است و می تواند به غلبه بر مقاومت دارویی کمک کند.

مصرف پسته ممکن است در عملکرد شناختی نقش داشته باشد و با تعدیل مثبت میکروبیوتای روده انسان و اثرات مفیدی بر سلامت پوست مرتبط است.

عصاره های پلی فنول پسته ممکن است بر آنزیم های دخیل در تنظیم گلوکز و بنابراین دیابت نوع 2 تأثیر بگذارد. در مجموع، این داده ها مزایای سلامتی گنجاندن پسته در رژیم غذایی را نشان می دهد. مطالعات بیشتری برای بررسی مکانیسم های درگیر مورد نیاز است.